Most viewed

Seguir leyendo Cuadro de la Copa del Rey de baloncesto 2011. El Camp Nou, el estadio del, fC Barcelona, el Camp Nou fue inaugurado el 24 de septiembre de 1957...
Read more
Plano general de los servicios del corte de la lnea 9 (Arganda del Rey Avenida de Amrica). Esta ltima permanecer cerrada pero dispondr de servicio ferroviario de Cercanas Madrid. Adems..
Read more

Bakermat madrid


bakermat madrid

27 euro en die van 72 uur.50 euro. 14de dag : cartagena (B) - bogota - madrid Transfer in de loop van de dag naar de luchthaven van Cartagena voor de vlucht met Avianca naar Bogota. Daarnaast zijn de schilderijen van Picasso de meest gestolen kunstwerken ter wereld. Villa de Leyva is als n der oudste koloniale sites niet zonder reden geklasseerd tot nationaal historisch patrimonium.

In de namiddag rest wat vrije tijd voor rust of voor een facultatieve tocht per paard in deze indrukwekkende omgeving. 3de dag : bogota - villa DE leyva (B/L/D). Het eigenaardige landschap is het resultaat van het feit dat de streek, nog voor de vorming van de Andes, eigenlijk gedurende miljoenen jaren de bodem van de zee is geweest. Hij liet naast enorm veel schilderijen ook honderden sculpturen, tekeningen en andere kunstwerken. De streek staat vol met eigenaardige beelden, sporen van beschavingen daterend van voor de Incas en die op mysterieuze wijze verdwenen. 12de dag : cartagena (B/L/D) Vrije ochtend. Overnachting in het hotel Don Pedro de Heredia. Na het middagmaal beginnen we ons bezoek aan de stad in de residentile en moderne wijk Bocagrande. We vertrekken naar het dorpje Isnos en de vernauwing van de Magdalena rivier alsa tarragona madrid met de Archeologische Parken van El Alto de los Idolos (de Heuvel met de Afgoden) en El Alto de las Piedras (de Heuvel met de Stenen dit alles in het indrukwekkend kader.

Bakermat madrid
bakermat madrid


Sitemap